top of page

Velkommen til et sprudlende dyreunivers!

 

Skrevet av Håkon Noodt, kjent fra NRKs "Julekongen" med sønnen Elias.

For deg som er (beste)foreldre og vil lese høyt for barna på sengekanten. Spenning for både stor og liten, barn og voksen!

Den første Skalle-boken byr på en god blanding av særegen humor og klassisk eventyr. Når Skalle endelig møter en sjelevenn, tar livet et helt byks. Den Indiske Blekkspruten er et ekte supersjødyr! Litt taktløs kanskje, men aldri kjedelig. Sammen er de et drømmelag, og sammen drar de på jordomsvømming på jakt etter noen som kan sertifisere Skalles nye oppfinnelse.

 

Skallebøkene er basert på natta-fortellinger fra pappa til sønn gjennom flere år, og handler mest av alt om at det er viktig å være annerledes, og at alle er det. Buddyhistorien, og karakterenes omsorg for alle slags outsidere, gir stoffet en emosjonell klangbunn. Historien har et plan som også snakker til de voksne.

Lei av borrelåser fulle av hår?

Burrfix er løsningen!

 

Burrfix er en smart liten børste designet for rask og effektiv rensing av loete borrelåser. En kam kommer fram når det gule lokket skyves tilbake. Tennene griper tak i lo og rusk og borrelåsen er klar til bruk igjen. Håndtaket er designet for å ligge godt i hånden, er lett å styre med fingrene og tar opp liten plass. Norsk patentert oppfinnelse.

 

BURRFIX rengjør effektivt borrelåser på dine sko, støvler, jakker, parkdresser, møbler, mopper, hunde- og hesteutstyr og sportsutstyr. 

 

Praktisk informasjon:

Maximun fra Lifeline styrketrener immunforsvaret

Årets mest spennende bok?Gjengangerne:

Stress, smerter og søvn

 

Hans-Petter Jacobsen, kjent og kjær fra NRK nitimen og "Jacobsen", har i karakteristisk stil intervjuet sin sønn Henrik Børsting Jacobsen, hjerneforsker med doktorgrad om stress, og klinisk psykolog.

Denne boken handler om oss alle, med mange illustrerende eksempler, og er kjempespennende og engasjerende skrevet. Den bør være under hvert eneste juletre i år.

 

Gjengangerne handler om hvordan de tre fenomenene stress, smerter og søvn påvirker hverandre. I vår søken etter å forstå og fjerne lidelser har vi satt merkelapper på smertene. Men all diagnostiseringen har kanskje fjernet oss fra forståelsen av disse gjengangerne som noe som bare er og alltid vil være der.
Stress er bra for oss, men stress kan også være giftig.
Smerter er ubehagelig, men forventninger og følelser påvirker smerteopplevelsen. Søvnplager kan gi mer smerter enn smerter gir søvnplager.

Når disse tre GJENGANGERNE
spiller opp i vår egen kropp, er trioen godt samspilt. De bytter bare på hvem som skal spille solo!» 

På Acela har vi signerte eksemplarer!

Godt inneklima for 2 og 4-bente

Våt pelslukt etter tur i vått vær

Kondens, fuktig luft og lukt på vaskerom, bad, kjeller, båt eller hytta.. og husk instrumentet ditt hvis du har piano, gitar eller fiolin.

Vi kan inneklima og har de beste 

* Avfuktere (tørkerotorsystem)

* Luftrensere

* Fuktere

Og redder samtidig elefanter... les mer:

bottom of page