Maximun styrker immunforsvaret

 

  • Maximun aktiviserer og effektiviserer immunforsvaret.

  • Et godt immunforsvar forebygger sykdom.

 

Inneholder:

1,3-1,6-Betaglukan er naturlige støttemolekyler i veggen på bakterier og sopp. Når dette oppdrages i tarmen, øker antallet immunceller som spiser og dreper inntrengere, som baketrier sopp og virus.

Betaglukan aktiviserer de immuncellene som styrer førstelinjeforsvaret i kroppen og tar hånd om bakterier, virus, sopp, potensielle kreftceller, betente og døde celler.

 

Antocyaner fra blåbær  (plantefargestoffer) er dokumentert å være immunstimulerende og samtidig betennelsesdempende, spesielt viktig ved tilstander som innebærer en kronisk betennelse.

Antocyanene i Maximun


Antocyanene som benyttes i Maximun er blitt benyttet til forskning innen betennelse, aldring, hjerte/kar og kreft og en rekke andre medisinske områder ved over 600 universiteter i 46 forskjellige land. Dette har nylig resultert i en lang rekke viktige vitenskapelige publikasjoner som har vist ytterligere helseeffekter av antocyaner.

Antocyaner er nå dokumentert å være immunstimulerende og samtidig betennelses-dempende.. Dette er spesielt viktig i forhold til tilstander som innebærer en kronisk inflammasjon
Betaglukan aktiviserer de immuncellene som styrer førstelinjeforsvaret som tar hånd om bakterier, virus, sopp, potensielle kreftceller, betente og døde celler.