top of page

Maximun styrker immunforsvaret

 

  • Maximun aktiviserer og effektiviserer immunforsvaret.

  • Et godt immunforsvar forebygger sykdom.

 

Inneholder:

1,3-1,6-Betaglukan er naturlige støttemolekyler i veggen på bakterier og sopp. Når dette oppdrages i tarmen, øker antallet immunceller som spiser og dreper inntrengere, som baketrier sopp og virus.

Betaglukan aktiviserer de immuncellene som styrer førstelinjeforsvaret i kroppen og tar hånd om bakterier, virus, sopp, potensielle kreftceller, betente og døde celler.

 

Antocyaner fra blåbær  (plantefargestoffer) er dokumentert å være immunstimulerende og samtidig betennelsesdempende, spesielt viktig ved tilstander som innebærer en kronisk betennelse.

Antocyanene i Maximun


Antocyanene som benyttes i Maximun er blitt benyttet til forskning innen betennelse, aldring, hjerte/kar og kreft og en rekke andre medisinske områder ved over 600 universiteter i 46 forskjellige land. Dette har nylig resultert i en lang rekke viktige vitenskapelige publikasjoner som har vist ytterligere helseeffekter av antocyaner.

Antocyaner er nå dokumentert å være immunstimulerende og samtidig betennelses-dempende.. Dette er spesielt viktig i forhold til tilstander som innebærer en kronisk inflammasjon
Betaglukan aktiviserer de immuncellene som styrer førstelinjeforsvaret som tar hånd om bakterier, virus, sopp, potensielle kreftceller, betente og døde celler.

bottom of page